fbpx
sz_logo_kek

SPORTTÁBOR 2023 – KETTŐT EGY CSAPÁSRA!

angol nyelvű sporttábor 2023 szórólapja

Egyesületünk szervezésében idén is megrendezésre kerül az angol nyelvű sporttábor az Izbégi baseball pályán!

A táborunkban amerikai edzők is dolgoznak, így az angol nyelv gyakorlása is folyamatosan biztosított.

A kezdők elsajátíthatják a baseball alapjait (a felszerelést egyesületünk biztosítja), a baseball / softball játékosok pedig tovább fejleszthetik tudásukat!

A baseball edzések mellet változatos programokkal töltjük majd az időt: sportágelmélet és -történet, játékos versenyek, általános képességfejlesztés, flag football, ultimate frizbi és frizbi golf, időjárástól függően strandolás/kirándulás, társasjátékok.

A táborunk hétfőtől-péntekig tart, napközis jellegű 9:00-16:00 között biztosítjuk a programokat, háromszori étkezéssel (tízórai, ebéd, uzsonna). Korábbi érkezés egyéni egyeztetés alapján megoldható valamint Budapestről fuvar is biztosított, szintén előzetes egyeztetés szükéges.

A tábor után csatlakozhattok egyesületünk korosztályos (U10, U12, U15, U18) csapataihoz és akár már ősszel pályára léphettek baseball meccseken!

TURNUS:
2023.08.14-18.

RÉSZVÉTELI DÍJ:
alap díj: 36 000 Ft / turnus
Testvérkedvezmény: csak egy fő fizet teljes árat a családból, többieknek 22 000 Ft a részvételi díj!
Hívd el egy barátod: ha barátoddal együtt iratkoztok fel legalább ketten, akkor az alapdíjból fejenként 2000 Ft kedvezményt kaptok!

JELENTKEZÉS: a baseball@sleepwalkers.hu e-mail címre vagy a Kapcsolat  menüponton keresztül küldd el az alábbi adatokat:

  • résztvevő neve
  • résztvevő születési éve
  • speciális étkezési igény
  • szülő neve és elérhetősége
  • résztvevő email címe és telefon száma (ha van)

További információ a 06 50 105 1993 telefonszámon kérhető.

az angol nyelvű sporttábor helyszíne, az izbegi baseball palya, naplementében

Friss híreink

Toborzás

Kipróbálnád a baseballt? Itt a lehetőség! Egyesületünk nyílt napot és kihelyezett edzést tart június 15-én Leányfalun, ahol bárki csatlakozhat hozzánk, hogy belekóstoljon egy idehaza kevésbe

Baseball gyereknap Szentendrén

Egyesületünk nyílt napot szervez, melynek keretében az érdeklődők kipróbálhatják sportágunkat. A résztvevők az ütés, dobás, basefutás alapjait tanulhatják meg egy kb. 70 perces foglalkozás keretében.A

Utánpótlás válogatott jelöltjeink

Egyesületünkből tavaly három játékos került be az U10 és U15 utánpótlás válogatottba. Idén reményeink szerint nőni fog ez a szám!Rácz Dorka bár elsődleges sportja a

Jön a medve

Mi is ez a Grizzly Baseball Liga, kérdeztétek sokan mostanában. Ez a Szentendre Sleepwalkers SE felügyelete alatt, közösen szervezett liga a 2022-es év még idén